Pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim
Pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim
550 g
gluten
mąka pszenna (52%), woda, mąka żytnia (10%), drożdże, sól
Chleb pszenno-orkiszowy z mąki orkiszowej pełnoziarnistej i ciasta poddanego 24-godzinnej fermentacji, charakteryzujący się dobrze wypieczoną i chrupiącą skórką
Chleb pszenno-orkiszowy z mąki orkiszowej pełnoziarnistej i ciasta poddanego 24-godzinnej fermentacji, charakteryzujący się dobrze wypieczoną i chrupiącą skórką
600 g
gluten
mąka pszenna, woda, mąka orkiszowa pełnoziarnista 12%, oliwa z oliwek, sól, drożdże
Chleb pszenno-żytni na naturalnym zakwasie żytnim, posypany mąką płaskurką, z charakterystycznym pęknięciem na wierzchu
Chleb pszenno-żytni na naturalnym zakwasie żytnim, posypany mąką płaskurką, z charakterystycznym pęknięciem na wierzchu
1000 g
gluten
woda, mąka pszenna 38%, mąka żytnia 32%, mąka płaskurka, drożdże, sól
Pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem ziaren i mąki lnianej
Pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem ziaren i mąki lnianej
1000 g
gluten
woda, mąka pszenna 37%, mąka żytnia 20%, ziarna słonecznika 2,8 %, siemię lniane 2,8%, żyto łamane 1,4%, pszenica łamana 1,4%, sól, mąka lniana, otręby pszenne, drożdże
Pieczywo pszenno-żytnie na zakwasie żytnim, z charakterystycznymi nacięciami
Pieczywo pszenno-żytnie na zakwasie żytnim, z charakterystycznymi nacięciami
900 g
gluten
mąka pszenna (48%), woda, mąka żytnia (21%), sól, drożdże
Pieczywo pełnoziarniste bez mąki i drożdży, z dodatkiem miodu
Pieczywo pełnoziarniste bez mąki i drożdży, z dodatkiem miodu
600 g
gluten
płatki owsiane, ziarna słonecznika, pestki dyni, siemię lniane, ziarna orkiszu, woda, miód piekarniczy, sól, błonnik, przyprawy
Pieczywo pełnoziarniste bez mąki i drożdży, z dodatkiem miodu, orzechów laskowych, oraz suszonej moreli i żurawiny
Pieczywo pełnoziarniste bez mąki i drożdży, z dodatkiem miodu, orzechów laskowych, oraz suszonej moreli i żurawiny
500 g
gluten, orzechy
ziarna słonecznika, morela suszona, siemię lniane, orzech laskowy (10 %), płatki owsiane, płatki jaglane, żurawina suszona, woda, miód piekarniczy, błonnik, sól
Pieczywo pszenne na zakwasie pszennym z dodatkiem zielonych oliwek
Pieczywo pszenne na zakwasie pszennym z dodatkiem zielonych oliwek
300 g
gluten
mąka pszenna, woda, oliwki zielone (12%), oliwa z oliwek, sól, drożdże
Pieczywo gryczane na naturalnym zakwasie gryczanym z dodatkiem ziaren: dyni, słonecznika i siemienia lnianego
Pieczywo gryczane na naturalnym zakwasie gryczanym z dodatkiem ziaren: dyni, słonecznika i siemienia lnianego
550 g
woda, mąka gryczana (27%), mąka kukurydziana, mąka ryżowa, siemię lniane (6%), pestki dyni (4%), słonecznik (4%), miód piekarniczy, sól, oliwa z oliwek, drożdże, błonnik naturalny (babka jajowata)
Pieczywo pszenno-żytnie z kaszą jaglaną i nasionami chia, na zakwasie żytnim
Pieczywo pszenno-żytnie z kaszą jaglaną i nasionami chia, na zakwasie żytnim
650 g
gluten
mąka pszenna, woda, mąka żytnia, kasza jaglana (8,6%), nasiona Chia (3,9%), siemię lniane, otręby pszenne, sól
Pieczywo żytnio-pszenne na naturalnym zakwasie żytnim, z dodatkiem maślanki
Pieczywo żytnio-pszenne na naturalnym zakwasie żytnim, z dodatkiem maślanki
1000 g
gluten, laktoza
mąka żytnia, mąka pszenna, woda, maślanka (z mleka), płatki ziemniaczane, drożdże, sól
Pieczywo żytnie bez drożdży, na naturalnym zakwasie żytnim, z dużą ilością siemienia lnianego
Pieczywo żytnie bez drożdży, na naturalnym zakwasie żytnim, z dużą ilością siemienia lnianego
800 g
gluten
mąka żytnia, woda, siemię lniane, płatki ziemniaczane, sól
Pieczywo żytnio-pszenne, bez drożdży, na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem ziaren
Pieczywo żytnio-pszenne, bez drożdży, na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem ziaren
2400 g
gluten
woda, mąka żytnia razowa 19%, mąka pszenna 19%, mąka żytnia 16%, pestki dyni 8,2%, ziarno słonecznika 3,8%, siemię lniane 2,2%, sól
Pieczywo 100% orkiszowe, na zakwasie orkiszowym, z dodatkiem wykiełkowanych ziaren orkiszu
Pieczywo 100% orkiszowe, na zakwasie orkiszowym, z dodatkiem wykiełkowanych ziaren orkiszu
900 g
gluten
mąka orkiszowa, woda, słonecznik, wykiełkowane ziarno orkiszu, sok jabłkowy, płatki orkiszowe, pestki dyni, zakwas orkiszowy (mąka orkiszowa, woda), słód jęczmienny, sól, drożdże
Pieczywo żytnio-pszenne na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem daktyli suszonych i orzechów włoskich
Pieczywo żytnio-pszenne na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem daktyli suszonych i orzechów włoskich
750 g
gluten, orzechy
mąka żytnia, woda, mąka pszenna, daktyle suszone (12,5%), orzechy włoskie (10%), mąka żytnia razowa, sok jabłkowy, miód piekarniczy, sól, drożdże
Pieczywo pszenno-żytnie z płatkami owsianymi i ziarnami orkiszu, na naturalnym zakwasie żytnim
Pieczywo pszenno-żytnie z płatkami owsianymi i ziarnami orkiszu, na naturalnym zakwasie żytnim
650 g
gluten
mąka pszenna, woda, płatki owsiane, mąka żytnia, mąka płaskurka, sok jabłkowy, ziarno orkiszu, miód piekarniczy, sól, drożdże
Pieczywo na zakwasie z mąki płaskurki i żytniej, z dodatkiem ziaren
Pieczywo na zakwasie z mąki płaskurki i żytniej, z dodatkiem ziaren
850 g
gluten
mąka żytnia, mąka płaskurka, woda, słonecznik, wykiełkowane ziarno żyta, ziarno orkiszu, sok jabłkowy, słód jęczmienny, sól
Pieczywo żytnie, bez drożdży, na naturalnym zakwasie żytnim
Pieczywo żytnie, bez drożdży, na naturalnym zakwasie żytnim
1000 g
gluten
mąka (żytnia razowa 31%, żytnia 31%), woda, sól, płatki ziemniaczane
Pieczywo żytnio-pszenne, bez dodatku drożdży, na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem naturalnego miodu
Pieczywo żytnio-pszenne, bez dodatku drożdży, na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem naturalnego miodu
500 g
gluten
mąka żytnia razowa, woda, mąka pszenna, miód piekarniczy (5%), cukier, płatki ziemniaczane, sól
Pieczywo pszenno-żytnie, na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem ziaren słonecznika
Pieczywo pszenno-żytnie, na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem ziaren słonecznika
450 g
gluten
mąka pszenna, mąka żytnia, woda, ziarna słonecznika (15%), drożdże, płatki ziemniaczane, sól, słód żytni, jęczmień prażony, żyto prażone
Pieczywo żytnio-pszenne na naturalnym zakwasie żytnim
Pieczywo żytnio-pszenne na naturalnym zakwasie żytnim
500 g
gluten
mąka żytnia 36%, mąka pszenna 28%, woda, drożdże, płatki ziemniaczane, sól
Pieczywo pszenne na zakwasie pszennym z dodatkiem suszonych pomidorów
Pieczywo pszenne na zakwasie pszennym z dodatkiem suszonych pomidorów
650 g
gluten
mąka pszenna, woda, pomidor suszony 3,6%, oliwa z oliwek, mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego, mąka ze słodu żytniego, mąka żytnia, drożdże, sól, czosnek
Chleb pszenno-orkiszowy z mocno aromatyczną, chrupiącą skórką i delikatnym, długo świeżym miękiszem
Chleb pszenno-orkiszowy z mocno aromatyczną, chrupiącą skórką i delikatnym, długo świeżym miękiszem
500 g
gluten, laktoza
mąka pszenna 45,5%, woda, mąka orkiszowa pełnoziarnista 12,5%, oliwa z oliwek, sól, drożdże, mleko w proszku pełne, mąka płaskurka
Pieczywo pszenne w kształcie kwadratów, krojone.
Pieczywo pszenne w kształcie kwadratów, krojone.
250 g
gluten, laktoza
mąka pszenna (71%), woda, tłuszcz roślinny (rzepakowy), mleko odtłuszczone w proszku, cukier, drożdże, sól
Pieczywo żytnio-pszenne na naturalnym zakwasie żytnim, z dużą ilością słonecznika
Pieczywo żytnio-pszenne na naturalnym zakwasie żytnim, z dużą ilością słonecznika
1600 g
gluten
woda, ziarna słonecznika 34%, mąka żytnia pełnoziarnista, mąka pszenna, słonecznik, sól, drożdże, płatki ziemniaczane, jęczmień prażony, żyto prażone
Pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem ziaren, posypane płatkami owsianymi
Pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem ziaren, posypane płatkami owsianymi
550 g
gluten
mąka pszenna, mąka żytnia, woda, żyto łamane, słonecznik, pszenica łamana, siemię lniane, płatki owsiane, płatki ziemniaczane, drożdże, sól
Pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim
Pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim
1600 g
gluten
mąka pszenna 41%, mąka żytnia 27%, woda, płatki ziemniaczane, drożdże, sól
Pieczywo żytnio-pszenne na zakwasie żytnim, z bardzo chrupiącą skórką
Pieczywo żytnio-pszenne na zakwasie żytnim, z bardzo chrupiącą skórką
1000 g
gluten
woda, mąka żytnia (35%), mąka pszenna (32%), sól, drożdże, płatki ziemniaczane
Pieczywo pszenne na zakwasie pszennym
Pieczywo pszenne na zakwasie pszennym
600 g
gluten
mąka pszenna, woda, mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego, mąka ze słodu żytniego, mąka żytnia, drożdże, sól, czosnek
Pieczywo żytnie bez drożdży, z dodatkiem wykiełkowanych ziaren żyta i nasion słonecznika
Pieczywo żytnie bez drożdży, z dodatkiem wykiełkowanych ziaren żyta i nasion słonecznika
850 g
gluten
mąka żytnia (38%), wykiełkowane ziarno żyta (19%), nasiona słonecznika, woda, sok jabłkowy, sól, płatki jaglane, słód żytni, słód prażony pszenny, słód jęczmienny, kminek, kolendra, koper włoski
Pieczywo żytnie na naturalnym zakwasie żytnim, bez drożdży, z dużą ilością suszonych owoców żurawiny
Pieczywo żytnie na naturalnym zakwasie żytnim, bez drożdży, z dużą ilością suszonych owoców żurawiny
550 g
gluten
mąka żytnia, woda, żurawina suszona 16%, płatki ziemniaczane, sól
Pieczywo żytnio-pszenne na naturalnym zakwasie żytnim, z dodatkiem maślanki, bez drożdży
Pieczywo żytnio-pszenne na naturalnym zakwasie żytnim, z dodatkiem maślanki, bez drożdży
2400 g
gluten, laktoza
mąka żytnia (52%), woda, mąka pszenna, maślanka, sól, płatki ziemniaczane, słód żytni
Tradycyjne pieczywo francuskie na naturalnym zakwasie pszennym
Tradycyjne pieczywo francuskie na naturalnym zakwasie pszennym
330 g
gluten
mąka pszenna, woda, sól, drożdże
Pieczywo pszenne z dodatkiem płatków żytnich słodowanych oraz ziaren
Pieczywo pszenne z dodatkiem płatków żytnich słodowanych oraz ziaren
300 g
gluten
mąka pszenna, woda, pestki dyni 3,6%, płatki żytnie słodowane 3%, ziarno słonecznika 3%, siemię lniane 2,5%, sól, słód jęczmienny, drożdże, mąka żytnia, olej roślinny (słonecznikowy)
Słodki paluch drożdżowy posypany makiem
Słodki paluch drożdżowy posypany makiem
60 g
gluten, jaja, laktoza
mąka pszenna, woda, cukier, drożdże, masło, jaja, mleko w proszku, ziarna maku (1,2%), sól, aromaty
Pieczywo pszenne w kształcie koła posypane sezamem
Pieczywo pszenne w kształcie koła posypane sezamem
100 g
gluten, laktoza, sezam
mąka pszenna, woda, olej roślinny rzepakowy, cukier, serwatka w proszku z mleka, drożdże, mleko odtłuszczone w proszku, sól, nasiona sezamu (1%), regulator kwasowości: wodorotlenek sodu
Bułka z mąki pradawnej: płaskurka i orkisz, z dużą ilością ziaren, posypana aromatyczną mieszanką na bazie ziół prowansalskich i soli morskiej gruboziarnistej
Bułka z mąki pradawnej: płaskurka i orkisz, z dużą ilością ziaren, posypana aromatyczną mieszanką na bazie ziół prowansalskich i soli morskiej gruboziarnistej
100 g
gluten, sezam
woda, mąka pszenna, mąka płaskurka 11,2%, mąka orkiszowa pełnoziarnista 5,5%, ziarna słonecznika 4,5%, kasza jaglana 3,3%, komosa ryżowa (Quinoa) 2,2%, miód piekarniczy, siemię lniane 1,9%, chia (nasiona szałwii hiszpańskiej) 1,9%, sól, nasiona sezamu 1,7%, mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu żytniego, drożdże, zioła prowansalskie
Bułka pszenno-grahamowa, z dodatkiem żurawiny, śliwki suszonej i orzecha włoskiego, posypana sezamem
Bułka pszenno-grahamowa, z dodatkiem żurawiny, śliwki suszonej i orzecha włoskiego, posypana sezamem
115 g
gluten, laktoza, orzechy, sezam, soja
mąka pszenna, mąka pszenna graham, woda, orzech włoski (7%), żurawina suszona (7%), śliwka suszona (6%), nasiona sezamu, oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy, palmowy), ekstrakt ze słodu jęczmiennego, mąka sojowa, odtłuszczone mleko w proszku, cukier, drożdże, sól
Tradycyjna bułka z mąki graham
Tradycyjna bułka z mąki graham
65 g
gluten
mąka pszenna graham (40,3%), mąka pszenna, woda, olej roślinny (rzepakowy), drożdże, cukier, sól
Okrągła bułka pszenna z charakterystycznym nacięciem
Okrągła bułka pszenna z charakterystycznym nacięciem
50 g
gluten
mąka pszenna, woda, drożdże, olej roślinny (rzepakowy), sól
Bułka pszenna posypana ziarnem maku
Bułka pszenna posypana ziarnem maku
100 g
gluten
mąka pszenna75%, woda, mak 4%, drożdże, sól , masło, cukier, słód jęczmienny
Tradycyjna, podłużna bułka pszenna
Tradycyjna, podłużna bułka pszenna
300 g
gluten
mąka pszenna, woda, olej roślinny (rzepakowy), cukier, drożdże, sól
Bułka pszenna w kształcie wrzeciona, z charakterystycznym pęknięciem
Bułka pszenna w kształcie wrzeciona, z charakterystycznym pęknięciem
100 g
gluten, laktoza, soja
mąka pszenna, woda, tłuszcz roślinny (palmowy), słód jęczmienny, mąka sojowa, odtłuszczone mleko w proszku, drożdże, sól, cukier
Pszenna bułka z charakterystycznym nacięciem pośrodku
Pszenna bułka z charakterystycznym nacięciem pośrodku
60 g
gluten
mąka pszenna, woda, sól, drożdże, ekstrakt słodu jęczmiennego, olej rzepakowy, cukier
Pszenno-żytnia bułka na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem ziaren
Pszenno-żytnia bułka na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem ziaren
95 g
gluten
woda, mąka pszenna, mąka żytnia, dynia 5,4%, słonecznik 5,4%, mąka żytnia razowa, siemię lniane 2,6%, słód jęczmienny, sól, drożdże, miód
Bułka pszenno-żytnia z dodatkiem nasion chia, kaszy jaglanej, ziaren lnu i sezamu
Bułka pszenno-żytnia z dodatkiem nasion chia, kaszy jaglanej, ziaren lnu i sezamu
90 g
gluten, sezam
mąka pszenna, woda, mąka żytnia, kasza jaglana, nasiona szałwii hiszpańskej (3,8%), siemię lniane, sezam, sól, drożdże
Bułka pszenna z aromatycznym masłem czosnkowym, natką pietruszki i serem żółtym
Bułka pszenna z aromatycznym masłem czosnkowym, natką pietruszki i serem żółtym
40 g
gluten, laktoza
mąka pszenna, woda, ser żółty, masło, cukier, drożdże, olej roślinny rzepakowy, czosnek świeży, mleko w proszku, sól , natka pietruszki
Tradycyjna bułka pszenna do hamburgerów, posypana sezamem
Tradycyjna bułka pszenna do hamburgerów, posypana sezamem
60 g
gluten, laktoza, sezam
mąka pszenna, woda, cukier, drożdże, sezam (2%), olej roślinny (rzepakowy), mleko w proszku, sól
Duża, okrągła bułka z dodatkiem mąki żytniej, posypana prażonymi pestkami dyni
Duża, okrągła bułka z dodatkiem mąki żytniej, posypana prażonymi pestkami dyni
90 g
gluten
mąka pszenna, mąka żytnia (20%), woda, pestki dyni, olej roślinny (rzepakowy), mąka słodowa jęczmienna, cukier, drożdże, sól
Pieczywo pszenne z dodatkiem słodów
Pieczywo pszenne z dodatkiem słodów
300 g
gluten
mąka pszenna, woda, mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu żytniego, mąka ze słodu pszennego, mąka żytnia, drożdże, glukoza, sól
Bajgiel pszenny z bazyliowym pesto, delikatną mozzarellą i świeżym pomidorem
Bajgiel pszenny z bazyliowym pesto, delikatną mozzarellą i świeżym pomidorem
250 g
gluten, laktoza
bajgiel [mąka pszenna, woda, olej roślinny (rzepakowy), cukier, serwatka w proszku (z mleka), sól, drożdże, mleko odtłuszczone w proszku], pomidor, mozzarella (z mleka) 20%, mix sałat (frisbee, escarola, radicchio, roszponka, rukola), słonecznik, świeża bazylia, oliwa z oliwek, ser Granda Padana (z mleka), czosnek, sól, pieprz
Kanapka na bazie bułki wiejskiej z aksamitnym domowym humusem i warzywami
Kanapka na bazie bułki wiejskiej z aksamitnym domowym humusem i warzywami
200 g
gluten, sezam
bułka wiejska (woda, mąka pszenna, mąka żytnia, dynia, słonecznik, mąka żytnia razowa, siemię lniane, słód jęczmienny, sól, drożdże, miód), humus (cieciorka, woda, pasa sezamowa, oliwa z oliwek, sok z cytryny, czosnek, sól, pieprz), ogórek konserwowy, papryka konserwowa, rukola, szpinak, szczypiorek
Kanapka z chleba kaszubskiego z kiełbasą krakowską, serem żółtym i świeżymi warzywami
Kanapka z chleba kaszubskiego z kiełbasą krakowską, serem żółtym i świeżymi warzywami
230 g
gluten, laktoza
chleb kaszubski (mąka żytnia, woda, siemię lniane, płatki ziemniaczane, sól), kiełbasa krakowska (16%), żółty ser, pomidor, masło, ogórek, rzodkiewka, sałata
Bułka rzymianka, plastry pieczonego kurczaka, warzywa
Bułka rzymianka, plastry pieczonego kurczaka, warzywa
230 g
gluten, jaja, laktoza, soja
bułka rzymianka (mąka pszenna, woda, tłuszcz roślinny (palmowy), słód jęczmienny, mąka sojowa, odtłuszczone mleko w proszku, drożdże, sól, cukier); kurczak pieczony (filet) 20%, sałata zielona, pomidor, ogórek zielony, rzodkiewka, szczypiorek, sos majonezowy
Chleb kaszubski, twarożek, świeże warzywa
Chleb kaszubski, twarożek, świeże warzywa
230 g
gluten, laktoza
chleb kaszubski (mąka żytnia, woda, siemię lniane, płatki ziemniaczane, sól), twarożek (40%), szczypiorek, liście szpinaku, rzodkiewka, kiełki brokułu
Kanapka z wołowiną i warzywami
Kanapka z wołowiną i warzywami
180 g
gluten, gorczyca, jaja, seler, soja
bułka żytnia (mąka pszenna, mąka żytnia (20%), woda, pestki dyni, olej roślinny (rzepakowy), mąka słodowa jęczmienna, cukier, drożdże, sól), wołowina z udźca wołowego 33% [wołowina, woda, sól, białko sojowe, przyprawy naturalne (seler, gorczyca)], sos majonezowo-chrzanowy, ogórek kwaszony, rzodkiewka, szpinak liście
Paluch pszenny z dodatkiem boczku, posypany żółtym serem i ziołami prowansalskimi
Paluch pszenny z dodatkiem boczku, posypany żółtym serem i ziołami prowansalskimi
105 g
gluten, laktoza
ser żółty, mąka pszenna, boczek (25%), woda, olej roślinny (rzepakowy), drożdże, sól, zioła prowansalskie, papryka słodka mielona
Paluch pszenny zwinięty w formie twista z sosem majonezowo-czosnkowym, plastrem boczku wędzonego i odrobiną sera żółtego
Paluch pszenny zwinięty w formie twista z sosem majonezowo-czosnkowym, plastrem boczku wędzonego i odrobiną sera żółtego
90 g
gluten, jaja, laktoza, sezam
mąka pszenna, boczek wieprzowy (18%), woda, ser żółty (z mleka), sos majonezowo-czosnkowy [woda, olej rzepakowy, śmietana, skrobia, cukier, ocet spirytusowy, musztarda (woda, ocet, gorczyca, cukier, sól), żółtko jaja w proszku, sól, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)], sezam, chia (nasiona szałwii hiszpańskiej), siemię lniane, olej rzepakowy, drożdże, sól, cukier, czosnek, sól morska gruboziarnista, zioła prowansalskie, cebula suszona, czosnek granulowany, oregano, pieprz czarny
Wyrób z ciasta półfrancuskiego, z nadzieniem pieczarkowym
Wyrób z ciasta półfrancuskiego, z nadzieniem pieczarkowym
100 g
gluten, jaja, laktoza
mąka pszenna, pieczarka (40%), masło, oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy, palmowy), mleko, cukier, woda, jaja, drożdże, sól, zioła prowansalskie, pieprz mielony, czosnek granulowany
Wyrób z ciasta półfrancuskiego z nadzieniem ze szpinaku, posypany ziołami prowansalskimi
Wyrób z ciasta półfrancuskiego z nadzieniem ze szpinaku, posypany ziołami prowansalskimi
100 g
gluten, jaja, laktoza
mąka pszenna, szpinak (32%), masło, oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy, palmowy), mleko, cukier, woda, jaja, drożdże, sól, zioła prowansalskie, czosnek granulowany
Pizza z szynką i zielonymi oliwkami
Pizza z szynką i zielonymi oliwkami
250 g
gluten, laktoza
ciasto (mąka pszenna, woda, cukier, drożdże, sól, olej rzepakowy), ser mozzarella, szynka wieprzowa typu włoskiego (11%), sos pomidorowy, pomidorki koktajlowe, oliwki zielone (8%)
Przekąska z lekko pikantnym nadzieniem z warzyw meksykańskich takich jak: fasola czerwona, kukurydza, fasola szparagowa, papryka czerwona i papryczka Jalapeno
Przekąska z lekko pikantnym nadzieniem z warzyw meksykańskich takich jak: fasola czerwona, kukurydza, fasola szparagowa, papryka czerwona i papryczka Jalapeno
120 g
gluten, jaja, laktoza, sezam
mieszanka meksykańska 40% (fasola czerwona, marchew, groszek, fasola szparagowa, papryka czerwona, kukurydza, seler, cebula), mąka pszenna, olej roślinny rzepakowy, ser mozzarella (mleko, sól, kultury bakterii mlekowych) mleko, pomidory, woda, cukier, jaja, papryczka Jalapeno, sól, sezam, drożdże, sól, przyprawy
Wspaniały dodatek do jogurtów i deserów w postaci mieszanki suszonych owoców, kaszy gryczanej, migdałów, płatków owsianych i komosy ryżowej zapiekanych w piecu
Wspaniały dodatek do jogurtów i deserów w postaci mieszanki suszonych owoców, kaszy gryczanej, migdałów, płatków owsianych i komosy ryżowej zapiekanych w piecu
350 g
gluten, orzechy
daktyle suszone, żurawina suszona, kasza gryczana niepalona, miód piekarniczy, płatki owsiane, migdały, komosa ryżowa (quinoa) ekspandowana, woda, olej kokosowy, cynamon
Soczyste cytryny w syropie z imbirem
Soczyste cytryny w syropie z imbirem
240 g
cytryny (50%), cukier, woda, sok z cytryny, imbir (2%)
Konfitura z moreli przyrządzana w naszej piekarni na podstawie tradycyjnej receptury
Konfitura z moreli przyrządzana w naszej piekarni na podstawie tradycyjnej receptury
220 g
morela, cukier, pektyna cytrusowa, kwasek cytrynowy, mięta
Konfitura przyrządzana ze świeżych truskawek, na podstawie naszej tradycyjnej receptury
Konfitura przyrządzana ze świeżych truskawek, na podstawie naszej tradycyjnej receptury
220 g
truskawka, cukier, pektyna cytrusowa, kwasek cytrynowy
Korpus z kruchego ciasta 90 mm (10 szt. w jednym opakowaniu)
Korpus z kruchego ciasta 90 mm (10 szt. w jednym opakowaniu)
350 g
gluten, jaja, laktoza
mąka pszenna, cukier, masło, oleje roślinne: (palmowy, rzepakowy, kokosowy, częściowo utwardzony palmowy w zmiennych proporcjach), jaja, syrop glukozowy, substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, difosforan disodowy
Tradycyjne faworki smażone na złoto, oprószone cukrem pudrem.
Tradycyjne faworki smażone na złoto, oprószone cukrem pudrem.
produkt na wagę
gluten, jaja, laktoza
mąka pszenna, żółtko jaja kurzego, śmietanka, cukier, olej roślinny (rzepakowy), ocet, aromat.
Słodka bułka z ciasta drożdżowego z jagodami, posypana kruszonką
Słodka bułka z ciasta drożdżowego z jagodami, posypana kruszonką
100 g
gluten, jaja, laktoza
mąka pszenna, jagoda (20%), masło, cukier, woda, jaja, olej roślinny (rzepakowy), mleko w proszku, miód, skrobia, drożdże, sól, aromaty
Duża, ręcznie pleciona chałka posypana kruszonką
Duża, ręcznie pleciona chałka posypana kruszonką
400 g
gluten, jaja, laktoza
mąka pszenna, woda, cukier, olej roślinny (rzepakowy), jaja, masło, drożdże, miód, sól, aromaty
Ręcznie pleciona, posypana z wierzchu kruszonką
Ręcznie pleciona, posypana z wierzchu kruszonką
200 g
gluten, jaja, laktoza
mąka pszenna, woda, cukier, olej roślinny (rzepakowy), jaja, masło, drożdże, miód, sól, aromaty
Delikatne ciasto drożdżowe z pysznym i aromatycznym nadzieniem cynamonowym, posypane cukrem
Delikatne ciasto drożdżowe z pysznym i aromatycznym nadzieniem cynamonowym, posypane cukrem
100 g
gluten, jaja, laktoza, orzechy
mąka pszenna, masło, cukier, woda, orzechy włoskie 10,7%, śmietanka, jaja kurze, drożdże, cynamon 3,1%, cukier wanilinowy, mleko w proszku pełne, sól, aromat
Słodka bułka z ciasta drożdżowego z budyniem śmietankowym, przygotowanym na bazie świeżego mleka, ręcznie formowana
Słodka bułka z ciasta drożdżowego z budyniem śmietankowym, przygotowanym na bazie świeżego mleka, ręcznie formowana
120 g
gluten, jaja, laktoza
mąka pszenna, budyń 21% (mleko, cukier, skrobia kukurydziana), woda, cukier, ser twarogowy, mleko, jaja, masło, kasza manna (z pszenicy), olej roślinny rzepakowy, serwatka w proszku (z mleka), mąka sojowa, drożdże, cukier wanilinowy, miód piekarniczy, sok świeży z cytryny, sól, aromaty
Słodka bułka z ciasta drożdżowego, wypełniona masą makową i rodzynkami
Słodka bułka z ciasta drożdżowego, wypełniona masą makową i rodzynkami
130 g
gluten, jaja, laktoza, soja
mąka pszenna, nadzienie (mak 8 %, cukier, jaja, olej roślinny rzepakowy, rodzynki, miód, aromaty), woda, jaja, cukier, masło, serwatka w proszku (z mleka), mąka sojowa, drożdże, sól, aromaty
Słodka bułka z ciasta drożdżowego, wypełniona masą twarogową
Słodka bułka z ciasta drożdżowego, wypełniona masą twarogową
140 g
gluten, jaja, laktoza, soja
mąka pszenna, nadzienie (ser twarogowy 18,3%, mleko, jaja, cukier, woda, kasza manna (z pszenicy), skrobia, cukier wanilinowy, sok świeży z cytryny), woda, jaja, cukier, masło, serwatka w proszku (z mleka), mąka sojowa, drożdże, sól, aromaty
Słodka bułka z ciasta drożdżowego ze śliwką, posypana kruszonką, ręcznie formowana
Słodka bułka z ciasta drożdżowego ze śliwką, posypana kruszonką, ręcznie formowana
140 g
gluten, jaja, laktoza
mąka pszenna, śliwka 25%, cukier, oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy, palmowy), woda, mleko, masło, jaja, drożdże, mleko w proszku, skrobia kukurydziana, miód, sól, aromaty
Ciastko czekoladowe w kształcie wysokiej babeczki z kawałkami belgijskiej czekolady w środku
Ciastko czekoladowe w kształcie wysokiej babeczki z kawałkami belgijskiej czekolady w środku
120 g
gluten, jaja, laktoza, soja
mąka pszenna, cukier, jaja, czekolada (11%): (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, aromat naturalny – wanilia), woda, olej roślinny rzepakowy, kakao, serwatka (z mleka), gluten pszenny, substancja spulchniająca: difosforan disodowy, wodorowęglan sodu; sól, aromaty
Okrągłe ciastko polane lukrem
Okrągłe ciastko polane lukrem
60 g
gluten, jaja
jaja, mąka pszenna, woda, olej roślinny (rzepakowy), cukier, sól
Tradycyjny pączek z jagodą polany lukrem
Tradycyjny pączek z jagodą polany lukrem
100 g
gluten, jaja, laktoza, soja
mąka pszenna, jagoda (16%), cukier, jaja kurze, woda, olej rzepakowy, żółtko jaja kurzego, mleko, serwatka w proszku (z mleka), mąka sojowa, drożdże, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Tradycyjny pączek z nadzieniem porzeczkowym, polany lukrem i posypany kandyzowaną skórką pomarańczową
Tradycyjny pączek z nadzieniem porzeczkowym, polany lukrem i posypany kandyzowaną skórką pomarańczową
75 g
gluten, jaja, laktoza, soja
mąka pszenna, nadzienie porzeczkowe (zagęszczone przeciery owocowe), jaja, cukier, woda, olej roślinny (rzepakowy), masło, syrop glukozowy, mączka sojowa, mleko w proszku, skórka pomarańczowa, drożdże, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól, aromaty
Małe, okrągłe pączki na bazie świeżej maślanki obsypane cukrem
Małe, okrągłe pączki na bazie świeżej maślanki obsypane cukrem
produkt na wagę
gluten, jaja, laktoza
mąka pszenna, maślanka, jaja, cukier, olej rzepakowy, mleko w proszku, sól, syrop glukozowy, skrobia pszenna, aromaty, substancja spulchniająca: (difosforany, węglany sodu)
Tradycyjny rogal z ciasta półfrancuskiego
Tradycyjny rogal z ciasta półfrancuskiego
90 g
gluten, jaja, laktoza
mąka pszenna, masło, oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy, palmowy), mleko, cukier, woda, jaja, drożdże, sól
Tradycyjny rogal z ciasta półfrancuskiego z czekoladą
Tradycyjny rogal z ciasta półfrancuskiego z czekoladą
95 g
gluten, jaja, laktoza, soja
mąka pszenna, masło, oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy, palmowy), mleko, cukier, woda, jaja, nadzienie czekoladowe 10% (miazga kakaowa, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, aromaty); drożdże, sól
Babeczka z ciasta kruchego wypełniona budyniem i śliwką; całość posypana dużą ilością kruszonki
Babeczka z ciasta kruchego wypełniona budyniem i śliwką; całość posypana dużą ilością kruszonki
100 g
gluten, jaja, laktoza
śliwka (30%), mąka pszenna, cukier, masło, śmietana, oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy, palmowy), jaja, skrobia, miód, substancja spulchniająca: proszek do pieczenia (difosforany, wodorowęglan sodu); syrop glukozowy, sól, aromaty
Babeczka z ciasta kruchego wypełniona kremem budyniowym i posypana cukrem pudrem
Babeczka z ciasta kruchego wypełniona kremem budyniowym i posypana cukrem pudrem
80 g
gluten, jaja, laktoza
krem budyniowy (woda, cukier, skrobia, tłuszcz palmowy, substancja zagęszczająca: alginian sodu, aromat waniliowy naturalny, barwnik: karoteny, sól), mąka pszenna, masło, olej roślinny (rzepakowy), cukier, jaja, śmietana, substancja spulchniająca: proszek do pieczenia (difosforany, wodorowęglan sodu)
Biszkopty przełożone marmoladą i obsypane makiem
Biszkopty przełożone marmoladą i obsypane makiem
Produkt na wagę
gluten, jaja
marmolada wieloowocowa (przecier owocowy, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, błonnik jabłkowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromat, koncentrat soku z czarnej marchwi), mąka pszenna, cukier, jaja kurze, oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy), mak niebieski, aromat
Pyszne beziki migdałowe przełożone aksamitnym kremem pistacjowym
Pyszne beziki migdałowe przełożone aksamitnym kremem pistacjowym
produkt na wagę
jaja, laktoza, orzechy, soja
mąka migdałowa (33%), cukier puder, białko jaja kurzego, czekolada (cukier, olej roślinny palmowy, tłuszcz roślinny shea, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa, wanilina), śmietanka, pasta pistacjowa (2,6%), woda, żelatyna
Ciasto piernikowe z powidłami śliwkowymi.
Ciasto piernikowe z powidłami śliwkowymi.
250 g
gluten, jaja, laktoza
mąka pszenna, powidła śliwkowe 26%, miód, woda, jaja, masło, cukier puder, przyprawa do piernika 2,1% (cynamon, imbir, goździki, gałka muszkatołowa, kolendra, pieprz czarny, ziele angielskie); kakao, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, difosforany
Delikatne, kruche, maślane rogaliki z nadzieniem morelowym. Posypane grubym cukrem rafinada
Delikatne, kruche, maślane rogaliki z nadzieniem morelowym. Posypane grubym cukrem rafinada
produkt na wagę
gluten, jaja, laktoza
mąka pszenna, nadzienie morelowe 16% (jabłka, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, morela 20%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja żelująca: pektyny; barwnik: ekstrakt papryki; aromat naturalny), cukier, masło, cukier puder, śmietana, żółtko jaja kurzego, drożdże
Kruche, kakaowe ciastko z kremem na bazie serka mascarpone oraz kremem kajmakowym, udekorowane orzechami włoskimi.
Kruche, kakaowe ciastko z kremem na bazie serka mascarpone oraz kremem kajmakowym, udekorowane orzechami włoskimi.
120 g
gluten, jaja, laktoza, orzechy, sezam
mąka pszenna, cukier, woda, mleko, olej roślinny (rzepakowy), masło, serek mascarpone (śmietanka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), jaja, kakao, mleko w proszku, białka mleka, serwatka w proszku (z mleka), syrop glukozowy, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, orzech włoski, substancja spulchniająca: węglany amonu, węglany sodu; emulgator: lecytyna sojowa, aromaty.
ciastko bezowe o cytrynowym smaku, z dodatkiem orzechów karmelizowanych
ciastko bezowe o cytrynowym smaku, z dodatkiem orzechów karmelizowanych
60 g
jaja, orzechy
cukier, białko jaja kurzego, orzechy arachidowe karmelizowane (orzechy arachidowe, cukier, karmel), skrobia ziemniaczana, kwasek cytrynowy
Rozdrobnione ciasto biszkoptowe z dodatkiem kakao, orzechów, marmolady i spirytusu, na spodzie maślanym
Rozdrobnione ciasto biszkoptowe z dodatkiem kakao, orzechów, marmolady i spirytusu, na spodzie maślanym
160 g
gluten, jaja, laktoza, orzechy
mąka pszenna, cukier, jaja, olej roślinny (rzepakowy), woda, nadzienie o smaku różanym (zagęszczone przeciery owocowe), orzech arachidowy, kakao, mleko odtłuszczone w proszku, substancja spulchniająca: proszek do pieczenia (difosforany, węglany sodu), spirytus, sól, aromaty
zielony biszkopt o smaku pistacjowym, z chrupiącą warstwą pistacjowej prażynki, bitej śmietany i kremem pistacjowym
zielony biszkopt o smaku pistacjowym, z chrupiącą warstwą pistacjowej prażynki, bitej śmietany i kremem pistacjowym
175 g
gluten, jaja, laktoza, orzechy, soja
śmietanka, wiśnie, cukier, jaja kurze, woda, biała czekolada (cukier, tłuszcz i olej roślinny, odtłuszczone mleko w proszku, lecytyna sojowa), orzechy pistacjowe 3,6%, pasta pistacjowa 4,9%, mąka pszenna, olej rzepakowy, cukier puder, glukoza, aromat waniliowy, skrobia ziemniaczana, mleko, proszek do pieczenia (mąka pszenna, wodorowęglan sodu, difosforan disodowy), kwasek cytrynowy, barwnik
Ciemny biszkopt przełożony kremem czekoladowym z warstwą wiśni
Ciemny biszkopt przełożony kremem czekoladowym z warstwą wiśni
160 g
gluten, jaja, laktoza, soja
mąka pszenna, jaja, cukier, kakao, śmietana, woda, wiśnia w żelu, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz palmowy, syrop glukozowy, mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), sól, kwas cytrynowy, emulgator: lecytyna sojowa, aromaty
Ciasto francuskie przełożone delikatnym kremem budyniowym, posypane cukrem pudrem
Ciasto francuskie przełożone delikatnym kremem budyniowym, posypane cukrem pudrem
130 g
gluten, jaja, laktoza
woda, cukier, skrobia, mleko w proszku pełne, mąka pszenna, masło, oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy, palmowy), jaja, mleko w proszku odtłuszczone, syrop glukozowy, serwatka w proszku (z mleka), ocet, sól, barwnik (karoteny), aromaty
tradycyjny sernik na spodzie biszkoptowo-tłuszczowym
tradycyjny sernik na spodzie biszkoptowo-tłuszczowym
110 g
gluten, jaja, laktoza
ser twarogowy 68%, cukier, jaja, mąka pszenna, olej roślinny (rzepakowy), woda, mąka ziemniaczana, marmolada, mleko odtłuszczone w proszku, cukier waniliowy, substancja spulchniająca (difosforany, węglany sodu), aromaty
Sernik na spodzie biszkoptowym z masą serową o smaku waniliowym z dodatkiem galaretki pokrojonej w kostkę; wierzch udekorowany jest świeżą maliną i galaretką
Sernik na spodzie biszkoptowym z masą serową o smaku waniliowym z dodatkiem galaretki pokrojonej w kostkę; wierzch udekorowany jest świeżą maliną i galaretką
180 g
gluten, jaja, laktoza
serek waniliowy, śmietana, woda, galaretki w proszku: (cukier, żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, barwniki), malina, cukier, mąka pszenna, jaja, mleko w proszku, substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu)
Serniczek na bazie serka waniliowego i jogurtu naturalnego z dodatkiem nasion chia, na kruchym kakaowym spodzie z delikatnym musem mango na wierzchu
Serniczek na bazie serka waniliowego i jogurtu naturalnego z dodatkiem nasion chia, na kruchym kakaowym spodzie z delikatnym musem mango na wierzchu
190 g
gluten, laktoza, soja
mango, śmietana, serek waniliowy 12,1%, jogurt naturalny 10,4%, woda, mąka pszenna, czekolada biała [cukier, tłuszcze i oleje roślinne (palmowy, shea), odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, sól], masło, cukier, żółtko jaja kurzego,żelatyna, chia1,2%(nasiona szałwii hiszpańskiej), kakao, proszek do pieczenia [mąka pszenna, wodorowęglan sodu, pirofosforansodu (difosforandisodowy)]
Sernik na zimno w kształcie serca, z kawałkami brzoskwini w środku; całość przykryta pokruszoną maliną w galaretce
Sernik na zimno w kształcie serca, z kawałkami brzoskwini w środku; całość przykryta pokruszoną maliną w galaretce
450 g
gluten, jaja, laktoza
serek waniliowy, śmietana, woda, galaretka w proszku: (cukier, żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, barwniki), malina, brzoskwinia, cukier, jaja, olej rzepakowy, żelatyna, cukier waniliowy, mąka pszenna, mleko w proszku, aromaty
Uprażone jabłka na spodzie biszkoptowo-tłuszczowym, posypane kruszonką i cukrem pudrem
Uprażone jabłka na spodzie biszkoptowo-tłuszczowym, posypane kruszonką i cukrem pudrem
150 g
gluten, jaja, laktoza
jabłko prażone 61%, mąka pszenna, cukier, masło, tłuszcz roślinny, sok z cytryny, skrobia ziemniaczana, jaja, miód, cukier waniliowy, cynamon, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu
Delikatny biszkopt nasączony naparem z naturalnej kawy, przełożony kremem kawowym
Delikatny biszkopt nasączony naparem z naturalnej kawy, przełożony kremem kawowym
160 g
gluten, jaja, laktoza, soja
śmietana, mąka pszenna, cukier, syrop glukozowy, masło, woda, jaja, kakao, mleko pełne w proszku, sól, żelatyna (wieprzowa), drobinki toffi, emulgatory: lecytyna sojowa, kawa naturalna, aromaty
Biszkopt kakaowy, przełożony kremem orzechowym i kremem waniliowym
Biszkopt kakaowy, przełożony kremem orzechowym i kremem waniliowym
170 g
gluten, jaja, laktoza, orzechy, soja
śmietanka, woda, jaja, cukier, serek mascarpone, czekolada ciemna (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), krem orzechowy (cukier, olej roślinny słonecznikowy, tłuszcz palmowy, orzech laskowy, odtłuszczone kakao w proszku, laktoza z mleka, emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromaty), mąka pszenna, orzech włoski, kakao, olej rzepakowy, spirytus, żelatyna, aromaty
Wilgotna babka z dużą ilością świeżego banana, nasion chia i owoców daktyli, udekorowana kajmakiem, suszoną żurawiną, daktylami i płatkami migdałów
Wilgotna babka z dużą ilością świeżego banana, nasion chia i owoców daktyli, udekorowana kajmakiem, suszoną żurawiną, daktylami i płatkami migdałów
700 g
gluten, jaja, laktoza, orzechy
banan 23,2%, cukier, mąka pszenna, masło, kajmak (mleko, cukier), jaja kurze, śmietana, daktyle suszone, chia 1,5% (nasiona szałwii hiszpańskiej), żurawina suszona, migdały, proszek do pieczenia [mąka pszenna, wodorowęglan sodu, pirofosforansodu (difosforandisodowy)], cynamon, aromat
Wilgotna babka o smaku cytrynowym
Wilgotna babka o smaku cytrynowym
400 g
gluten, jaja, laktoza
mąka pszenna, cukier, jaja, masło, olej rzepakowy, cytryna świeża (7%), żelka cytrynowa (5%): sok z cytryny w proszku, puree jabłkowe, cukier, syrop fruktozowy, mąka ryżowa, tłuszcz palmowy, substancja zagęszczająca: pektyny, naturalny aromat cytrynowy; woda, skrobia pszenna, mleko w proszku odtłuszczone, substancja spulchniająca: difosforany, węglany sodu, sól, naturalny aromat
Tradycyjna, puszysta babka o smaku czekoladowym udekorowana białą i ciemną czekoladą
Tradycyjna, puszysta babka o smaku czekoladowym udekorowana białą i ciemną czekoladą
500 g
gluten, jaja, laktoza
mąka pszenna, cukier, jaja, olej rzepakowy, woda, kakao w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, syrop glukozowy, masło kakaowe, sól, aromaty, substancja spulchniająca (fosforany sodu, węglany sodu), emulgator: lecytyna słonecznikowa
Tradycyjna, puszysta babka z ciasta piaskowego, posypana cukrem pudrem
Tradycyjna, puszysta babka z ciasta piaskowego, posypana cukrem pudrem
500 g
gluten, jaja, laktoza
mąka pszenna, cukier, jaja, olej roślinny rzepakowy, woda, mleko w proszku, sól, substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu, fosforany wapnia), aromaty
Tradycyjne ciasto drożdżowe z dodatkiem rodzynek i kandyzowanej skórki pomarańczowej, posypane kruszonką
Tradycyjne ciasto drożdżowe z dodatkiem rodzynek i kandyzowanej skórki pomarańczowej, posypane kruszonką
450 g
gluten, jaja, laktoza
mąka pszenna, cukier, rodzynki, woda, mleko, jaja, skórka pomarańczowa, masło, olej roślinny (rzepakowy), drożdże, miód, sól, aromaty
biszkoptowo-tłuszczowe na maśle, z dużą ilością orzechów włoskich i laskowych.
biszkoptowo-tłuszczowe na maśle, z dużą ilością orzechów włoskich i laskowych.
550 g
gluten, jaja, laktoza, orzechy
mąka pszenna, jaja kurze, cukier puder, orzechy włoskie (12,5%), żel [woda, cukier, syrop glukozowy, substancja żelująca (pektyny), kwasek cytrynowy], masło, olej rzepakowy, maślanka, orzechy laskowe (4,8%), proszek do pieczenia, aromat orzech laskowy (0,8%), sól
Tradycyjny sernik z wysokiej jakości twarogu, na spodzie typu brownie i cienką warstwą kajmaku na wierzchu
Tradycyjny sernik z wysokiej jakości twarogu, na spodzie typu brownie i cienką warstwą kajmaku na wierzchu
700 g
gluten, jaja, laktoza
twaróg tłusty 47,5%, jaja kurze całe, cukier, kajmak 7% (mleko, cukier), masło, olej rzepakowy, mąka pszenna, woda, śmietana, kakao, sok cytrynowy, cukier z wanilią Bourbon (cukier, mielone laski wanilii 6,8%, mielone laski wanilii Bourbon), substancje spulchniające: fosforany sodu, węglany sodu; sól
Sernik wykonany z wysokiej jakości twarogu z zatopionymi w nim kawałkami belgijskiej czekolady, na kruchym spodzie czekoladowym; całość posypana czekoladową kruszonką
Sernik wykonany z wysokiej jakości twarogu z zatopionymi w nim kawałkami belgijskiej czekolady, na kruchym spodzie czekoladowym; całość posypana czekoladową kruszonką
700 g
gluten, jaja, laktoza, soja
twaróg (44%), mąka pszenna, jaja, cukier, masło, czekolada (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, aromat naturalny waniliowy), konfitura pomarańczowa (syrop glukozowo-fruktozowy, pulpa pomarańczowa, cukier, substancja zagęszczająca: pektyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), olej roślinny (rzepakowy), kakao, substancja spulchniająca (difosforany, węglany sodu), aromaty
Aksamitny, kremowy sernik o smaku mango
Aksamitny, kremowy sernik o smaku mango
850 g
gluten, jaja, laktoza
ser twarogowy, śmietanka, mleko zagęszczone, słodzone; pulpa z mango, jaja kurze, cukier, mąka pszenna, masło, olej rzepakowy, kakao, woda, syrop glukozowy, subtancja spulchniająca (fosforan sodu, węglan sodu), substancje żelujące (pektyna), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), dekoracja - owoce sezonowe
delikatne ciasto drożdżowe z nadzieniem makowym, oblane lukrem
delikatne ciasto drożdżowe z nadzieniem makowym, oblane lukrem
570 g
gluten, jaja, laktoza, orzechy
mąka pszenna, mak 21,5%, cukier, jaja kurze całe, olej roślinny rzepakowy, mleko, rodzynki, drożdże, masło, miód piekarniczy, woda, sól, aromat migdałowy, aromat rumowy
Delikatne, wilgotne ciasto drożdżowe z nadzieniem twarogowym, posypane kruszonką
Delikatne, wilgotne ciasto drożdżowe z nadzieniem twarogowym, posypane kruszonką
400 g
gluten, jaja, laktoza
mąka pszenna, twaróg z mleka (13,2%), cukier, kasza manna, mleko, jaja, masło, olej roślinny rzepakowy
ciasto drożdżowe przełożone śliwką, udekorowane lukrem, suszoną żurawiną i śliwką oraz orzechem włoskim
ciasto drożdżowe przełożone śliwką, udekorowane lukrem, suszoną żurawiną i śliwką oraz orzechem włoskim
650 g
gluten, jaja, laktoza, orzechy
mąka pszenna, cukier, śliwka 22%, mleko świeże, jaja kurze, orzechy włoskie, żurawina suszona, śliwka suszone, masło, olej roślinny rzepakowy, woda, drożdże, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), mąka ziemniaczana, sól , aromaty
Ciemny biszkopt przekładany kremem czekoladowym na bazie śmietany kremówki i czekolady deserowej
Ciemny biszkopt przekładany kremem czekoladowym na bazie śmietany kremówki i czekolady deserowej
750 g
gluten, jaja, laktoza, soja
śmietana, cukier, oleje roślinne (rzepakowy, palmowy, słonecznikowy – w zmiennych proporcjach), jaja, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, mleko w proszku pełne, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, woda, syrop glukozowy, serwatka w proszku (z mleka), skrobia modyfikowana, emulgator: lecytyna sojowa, substancja spulchniająca: fosforany sodu, węglany sodu; regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól, aromaty
delikatna pianka jogurtowa z zatopionymi malinami umieszczona pomiędzy brownie, udekorowana czekoladą, malinami i cukrem pudrem
delikatna pianka jogurtowa z zatopionymi malinami umieszczona pomiędzy brownie, udekorowana czekoladą, malinami i cukrem pudrem
600 g
jogurt naturalny, malina, ciasto brownie (mąka pszenna, cukier, olej roślinny rzepakowy, jaja, woda, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, substancja spulchniająca: węglan sodu, difosforany; sól, aromat), nadzienie porzeczkowe (owoce, cukier, substancja żelująca – pektyna, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, aromat), śmietanka, czekolada deserowa (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), miód naturalny, cukier, żelatyna
czekoladowy biszkopt nasączony ponczem wiśniowym z dodatkiem spirytusu, przełożony konfiturą wiśniową i bitą śmietaną
czekoladowy biszkopt nasączony ponczem wiśniowym z dodatkiem spirytusu, przełożony konfiturą wiśniową i bitą śmietaną
900 g
gluten, jaja, laktoza, soja
wiśnie w cukrze, śmietanka, kompot z wiśni, jaja, cukier, czekolada deserowa (cukier; miazga kakaowa; proszek kakaowy o obniżonej zaw. tłuszczu; bezwodny tłuszcz mleczny; emulgator: lecytyna sojowa; naturalny aromat waniliowy), mąka pszenna, masło, skrobia, spirytus rektyfikowany, proszek do pieczenia (mąka pszenna, wodorowęglan sodu, pirofosforan sodu (difosforan disodowy), sól
brownie i jasny biszkopt przełożone kremem waniliowym z kawałkami świeżych truskawek
brownie i jasny biszkopt przełożone kremem waniliowym z kawałkami świeżych truskawek
600 g
gluten, jaja, laktoza, soja
śmietanka, truskawka 23%, jaja, brownie (cukier, mąka pszenna, olej rzepakowy, jaja, woda, kakao, skrobia), borówka amerykańska, cukier, serek mascarpone, woda, czekolada mleczna (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyna sojowa, aromat),prażynka(mąka pszenna, cukier, olej roślinny słonecznikowy i rzepakowy, laktoza, białka mleka, sól, ekstrakt słodu jęczmiennego, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, emulgator: lecytyna słonecznikowa), cukier puder, glukoza, aromat, kwasek cytrynowy
ciemny biszkopt, przełożony kremem czekoladowym na bazie śmietanki i czekolady deserowej z warstwą wiśni amarena; z alkoholem
ciemny biszkopt, przełożony kremem czekoladowym na bazie śmietanki i czekolady deserowej z warstwą wiśni amarena; z alkoholem
dostępny w różnych rozmiarach
śmietana, cukier, oleje roślinne (rzepakowy, palmowy, słonecznikowy – w zmiennych proporcjach), mąka pszenna, jaja, wiśnia, woda, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, serwatka w proszku (z mleka), substancja spulchniająca: fosforany sodu, węglany sodu, emulgator: lecytyna sojowa, spirytus, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty
czekoladowe blaty przełożone delikatnym kremem szampańskim (z alkoholem) z warstwą chrupiących prażynek w czekoladzie
czekoladowe blaty przełożone delikatnym kremem szampańskim (z alkoholem) z warstwą chrupiących prażynek w czekoladzie
dostępny w różnych rozmiarach
śmietana, cukier, olej rzepakowy, mąka pszenna, jaja, napój alkoholowy: marc de champagne; tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, skrobia modyfikowana, syrop glukozowy, substancja spulchniająca: fosforany sodu, węglany sodu; emulgator: lecytyna słonecznikowa, lecytyna sojowa; ekstrakt słodowy (jęczmień), sól, aromaty
delikatny jasny biszkopt przełożony kremem czekoladowym oraz śmietaną kremówką; z alkoholem
delikatny jasny biszkopt przełożony kremem czekoladowym oraz śmietaną kremówką; z alkoholem
dostępny w różnych rozmiarach
śmietanka, owoce sezonowe do dekoracji, cukier, serek mascarpone (z mleka), oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy, palmowy, słonecznikowy – w zmiennych proporcjach), mąka pszenna, jaja, woda, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, serwatka w proszku ( z mleka), substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, difosforan disodowy; emulgator: lecytyna sojowa, spirytus, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty