Słodka bułka z ciasta drożdżowego z dodatkiem rabarbaru i budyniu
Domowe ciasto ucierane z dodatkiem świeżego soku i skórki z cytryny, udekorowane owocem truskawki i borówki amerykańskiej.
Delikatny zielony biszkopt na rukoli i szpinaku przełożony kremem jogurtowym oraz kremem i żelką borówkową.
Chrupiące, kruche wegańskie ciasteczka z całymi migdałami. Idealne do kawy lub herbaty.
Ciastko na spodzie typu brownie przełożone nadzieniem z czarnej porzeczki przełożone krem czekoladowo-kawowym oraz delikatnym kremem cappuccino.
Czekoladowy biszkopt przełożony kremem czekoladowym i warstwą karmelowej prażynki.
Torcik na spodach brownie przesmarowany prażynką karmelową, warstwą kremu orzechowego oraz waniliowego z orzechem arachidowym.
Blaty ciasta miodowego przełożone budyniem. Dekoracja kajmak z orzechami. Produkt zawiera alkohol.
Kakaowe biszkopty nasączone ponczem na bazie alkoholu i orzecha laskowego, lekko przesmarowane kremem orzechowym i przełożone delikatnym kremem waniliowym. Produkt zawiera alkohol.
Tradycyjne faworki oprószone cukrem pudrem. Produkt zawiera alkohol.
Kremowy, wilgotny sernik na jasnym spodzie z dodatkiem orzechów pistacjowych
Delikatny i wilgotny serniczek z ciasteczkami oreo z kremem śmietankowym na bazie serka mascarpone oraz
śmietanki kremówki.
Jasny biszkopt przełożony lekkim kremem jagodowym i warstwą nadzienia jagodowego. Dekoracja świeże borówki amerykańskie
Biszkopt typu brownie przełożony lekkim kremem z dodatkiem kuleczek ryżowych i orzecha laskowego, z dużą ilością skrobanej czekolady.
Brownie i jasny biszkopt przełożone kremem waniliowym z kawałkami świeżych truskawek
Kruche tradycyjne maślane ciasteczka z dodatkiem cukru.
Delikatne, kruche, maślane rogaliki z nadzieniem morelowym, posypane grubym cukrem rafinada
Biszkopty przełożone marmoladą wieloowocową i obsypane makiem
Delikatne, kruche kulki z ciasta parzonego
Korpus z kruchego ciasta 90 mm (10 szt. w jednym opakowaniu)
Kruche ciasto wypełnione kremem na bazie budyniu i śmietany kremówki; wierzch udekorowany świeżymi owocami i naturalnym żelem
Ciasto drożdżowe przełożone śliwką, udekorowane lukrem, suszoną żurawiną i śliwką oraz orzechem włoskim
Delikatne, wilgotne ciasto z nadzieniem twarogowym, posypane kruszonką
Delikatne ciasto drożdżowe z nadzieniem makowym, oblane lukrem
Ciasto z dodatkiem dyni, orzechów włoskich, czekolady i przypraw korzennych
Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe na maśle, z dużą ilością orzechów włoskich i laskowych
Tradycyjne ciasto drożdżowe z dodatkiem rodzynek i kandyzowanej skórki pomarańczowej, posypane kruszonką
Tradycyjna, puszysta babka o smaku czekoladowym udekorowana białą i ciemną czekoladą
Wilgotna babka z dużą ilością świeżego banana, nasion chia i owoców daktyli, udekorowana kajmakiem, suszoną żurawiną, daktylami i płatkami migdałów
Sernik na kruchym cieście czekoladowym i z czekoladową kruszonką na wierzchu
Domowy sernik z białą polewą, udekorowany świeżymi owocami.
Sernik na zimno w kształcie serca, na bazie serka z kawałkami brzoskwini w środku; całość przykryta pokruszoną maliną w galaretce
Sernik na zimno z delikatnym musem mango, na kruchym spodzie kakaowym
Delikatny biszkopt nasączony naparem z naturalnej kawy, przełożony kremem kawowym
Uprażone polskie jabłka na spodzie biszkoptowo-tłuszczowym, posypane kruszonką i cukrem pudrem
Sernik na spodzie biszkoptowym z masą serową o smaku waniliowym z dodatkiem galaretki pokrojonej w kostkę; wierzch udekorowany jest świeżą maliną i galaretką
Tradycyjna masa serowa na spodzie biszkoptowo-tłuszczowym
Ciasto francuskie przełożone delikatnym kremem budyniowym, posypane cukrem pudrem
Ciasto na biszkoptach migdałowych przełoże krem kawowym i nasączone kawą i napojem alkoholowym Amaretto
Delikatna beza przełożona kremem śmietankowym z lemon curd z owocami
Ciastko bezowe o delikatnym smaku cytrynowym, z dodatkiem orzechów karmelizowanych
Rozdrobnione ciasto biszkoptowe z dodatkiem kakao, orzechów, marmolady i spirytusu, na spodzie maślanym
Babeczka z ciasta kruchego wypełniona kremem waniliowym i posypana cukrem pudrem
Korpus z ciasta kruchego wypełniony kremem waniliowym, konfiturą wieloowocową i udekorowany świeżymi truskawkami
Ciasto kruche wypełnione jagodami i posypane kruszonką
Małe, okrągłe pączki na bazie świeżej maślanki obsypane cukrem
Tradycyjny rogal z ciasta półfrancuskiego z czekoladą
Tradycyjny rogal z ciasta półfrancuskiego
Pączek z kremowym nadzieniem pistacjowym
Tradycyjny pączek z nadzieniem porzeczkowym, oblany lukrem
Tradycyjny pączek z jagodą, udekorowany lukrem
Słodki paluch drożdżowy posypany ziarnem maku
Okrągłe ciastko polane lukrem
Ciastko czekoladowe w kształcie wysokiej babeczki z kawałkami belgijskiej czekolady w środku
Duża, ręcznie pleciona chałka posypana kruszonką
Słodka bułka z ciasta drożdżowego z serem twarogowym
Słodka bułka z ciasta drożdżowego, wypełniona masą makową i rodzynkami
Słodka bułka z ciasta drożdżowego z wiśnią i budyniem
Słodka bułka z ciasta drożdżowego ze śliwką i budyniem
Bułka słodka z ciasta drożdżowego z budyniem
Bułka słodka z ciasta drożdżowego ze świeżymi owocami sezonowymi
Delikatne ciasto drożdżowe z nadzieniem cynamonowo – orzechowym
Słodka bułka z ciasta drożdżowego z jagodami, posypana kruszonką